En nettside for de etablerte

En nettside har utviklet seg over mange år, og etter hvert blitt noe man må ha som selskap eller bedrift. Nettsiden informerer kunde og brukere og tjenester og produkter, etablerer kontakt mellom partene eller et en plattform for bestillinger. For å skape oppmerksomhet, brukes mange midler, som for eksempel tekst-informasjon, oppslag og bilder og bannere. Men en nettside kan og ha video-informasjon. Med video-snutter på ett til to minutter, vil man kunne få ut nok informasjon til at brukeren vil bli værende på siden. For blir videoen for lang, kan det være mange som faller av og mister interessen. Hva som skaper en suksessfaktor kommer alt an på produktet, men at videoen er kort og konsis kan være en løsning.

Smarte løsninger for smarte folk

For om man tenker seg at programmering av video på nettsiden sin er komplisert, kan man uten tvil ha bruk for et verktøy som gjør dem i stad til å legge ut videoer uten større besvær. Ved å bruke et verktøy, og ikke mange ulike, for man en helhetlig nettside. Det er lett å legge til forklarende undertekster når videoen automatisk legges inn på siden. Ved å legge inn delingsfunksjoner kan alle dele videoene, og plutselig går de viralt.
For mye av poenget med video-snutter som dette, er at de kan bli spredt video cliprundt om. Når de så blir spredt, vil brukeren fatte interesse, og ønsker å vite mer. Da er det viktig at brukeren finner den nødvendige informasjonen enkelt. Det kan være som en link til slutt på videoen, en link i underteksten og så videre. Her må man bruke fantasien og leke seg med alle mulighetene som finnes. Så er det opp til brukeren om produktet man selger er spennende og bra. For smart mennesker tenker ett steg videre og har smarte løsninger klare for sine potensielle kunder og brukere. Og så lenge brukeren tror den trenger et produkt, kan det være nok til å sette maskineriet i gang. Med smarte løsninger følger også god kundebehandling.
For dersom man står fast, kan man kontakte sin egen kundebehandler som alltid stiller opp. Kanskje en god idee kan bli realisert om man spør og graver litt. Det er aldri for sent å begynne, er det noen som sier. Det gjelder også for utvikling av nettside. For flere er daglig på Internett og stadig mer av interaksjonen med andre mennesker og instanser skjer digitalt. Derfor er det smart å være tilgjengelig også på Internett.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *